مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
ببخشید نفقه زن چطور محاسبه میشه؟ یعنی مردی که حقوقش 8 تومن باشه چقدر نفقه زنشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میزان نفقه زوجه توسط کارشناس رسمی دادگستری ، با توجه به شان خانوادگی زوجه تعیین خواهد شد و شرایط مالی زوج هم مد نظر قرار خواهد گرفت

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تعیین میزان نفقه توسط کارشناس صورت میگیرد و به عوامل متعددی بستگی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه زن با کارشناسی تعیین میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان نفقه با توجه به میزان درآمد زوج و شأن و منزلت زوجه توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین می‌شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نفقه زوجه بر اساس هزینه های متعارف زندگی او توسط کارشناس تعیین می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نفقه بستگی به شرایط خانم داره نه اوضاع احوال مرد درآمد مرد تاثیری در مقدار نفقه خانم ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناس بسته به مورد جداگانه ان را محاسبه کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کارشناس باید باتوجه به چندین مولفه محاسبه نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
میزان تعیین نفقه توسط قاضی دادگاه خانواده مشخص خواهد شد که بستگی به عرف شهر و رویه قضایی موجود و میزان تحصیلات و سایر عوامل دیگری بستگی دارد . اصولا نفقه زن در ماه از یک میلیون و پانصد هزار تومان تجاوز نخواهد کرد .