مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام. ببخشيد نفقه زن خانه دار كه سوداش زير ديپلم هست و بچه ٤ ساله چقد است من در شورا حل اختلاف به هر ماه ١ميليون و ٣٠٠ تومن محكوم شدم اما با توجه به جواب هاى شما وكلاء محترم احساس ميكنم اين مبلغ زياده واسم گذاشتن چون خودم بيكارم كار ثابتى ندارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان نفقه بر اساس نظر کارشناس بسته به شرایط فعلی شما دارد و هر میزان که مشخص شود اگر مورد قبول تان نباشد می توانید به آن اعتراض کنید اما در مهلت مربوطه که نباید منقضی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان نفقه را کارشناس با توجه به وضعیت شما تعیین میگند و اگر راضی نیستید در مهلت قانونی اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص مقدار نفقه خدمت شما عرض کنم من فقط توسط کارشناسان محترم مشخص می‌شود اما طبق تمام نظر کارشناسان نظر کارشناسی برای نفقه هم قابل اعتراض است و می‌توانید اعتراض داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد و دادگاه براساس ان مبادرت به انشا رای می‌نماید