مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ نفقه برای زن

سلام مبلغ حدودی نفقه برای زن خانه دار با مدرک دیپلم و وضع خانوادگی متوسط چقدر میشه حدودا؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان نفقه با کارشناس رسمی دادگستری است که به وضعیت درآمد مرد نیز بستگی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر زن و شوهر با یکدیگر زندگی نمایند حدود یک یک میلیون و پونصد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نفقه بین 2 میلیون تومان تا 3 میلیون تومان به صورت ماهانه است.