مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم نفقه یک زن خانه دار ماهیانه چقدر است و این که نفقه ای که از همسر دریافت میکنه می‌تواند فقط برای خود خرج کند ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و