مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم عمو و دیگر خانواده

من پسر 15 ساله ای هستم
در کرج که مادر و پدرم از هم طلاق گرفته اند
و من 7 سال پیش پدر در خانه مادر بزرگم زندگی میکنم عموم و پدر بزرگ و مادر بزرگم همه به من حمله میکنن و صورت و بدن من را کبوت میکنند میشه از این افراد شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله حتما قابل پیگیری است. ابتدا باید علت و شدت ان را بررسی کرد تا نهایتا راهکار مناسب با گفتگوی متقابل در اختیارتان قرار داده شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
بله مي توانيد شكايت نماييد و در دادسرا طرح موضوع نماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه چه زمانی شکایت کنید و چه شکایتی مطرح کنید خیلی مهم است صرف شکایت کافی نیست و باید اثبات صورت گیرد چون ساکن کرج هستید مشاوره حضوری را پیشنهاد میدهیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تماس با اورژانس اجتماعی بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی شکوائیه با عنوان مجرمانه ضرب و شتم در دفتر خدمات قضایی علیه اقوام خویش تنظیم کنید تا به سزای اعمال ناپسند خود برسند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا به 123 زنگ بزنید اگر افاقه نکرد به دادسرای کرج مراجعه کنید و ازشون شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با اورژانس اجتماعی به شماره تماس بگیرید
با توجه به اینکه زیر 18 سال سن دارید شخصا نمی توانید شکایت نمایید اما با توجه به خروج شما از مدار حضانت بعلت بلوغ سنی می توانید دیگر آنجا زندگی نکرده و با مادرتان زندگی کنید