مشاوره حقوقی رایگان - هبه ملک

سلام و احترام
پدر بنده یک ملک داشتند که جهت دریافت پروانه احداث کارگاه ان را به صورت توافقی به نام عروس خودشان قولنامه کرده بودند و بعد از چندین سال پدرم متوجه شدند که عروسمان هم ملک را به نام برادرم قولنامه کرده است و قولنامه کاملا صوری بود و اصل قولنامه ملک دست پدرم هست و خود پدرم در تمام این مدت از زمین استفاده کرده و تحت تصرف خودش بوده است. برادر بنده یک سال است که فوت کرده و یک همسر دوم نیز داشت که صیغه ای بود و عقد نبود و همسر صیغه ای برادرم با در دست داشتن تنها کپی قولنامه و یک هبه نامه که به احتمال زیاد جعلی است میگوید زمین را به من هبه کرده و من به برادرم فروختم در حالی که از مکان زمین هم هیچ اطلاعی ندارند نه زن صیغه ای و نه برادرش و برای پیدا کردن مکان زمین به دادگاه مراجعه کرده بودند که میخواهیم زمین را بفروشیم و از طریق نقشه هوایی می خواستند که مکان زمین را پیدا کنند که به پدر من اطلاع دادند یک نفر می خواهد زمین تو را بفروشد حال پدر من هم شکایت کرده و قبل فوت برادرم هم برای گرفتن زمینش شکایت کرده بود که بعد از فوتش متوقف کرد و همسر اول برادرم هم میگوید در دادگاه می گوئید که زمین متعلق به پدرم هست و قولنامه ها صوری هستند با این حال و با وجود فوت برادرم و اینکه هبه نامه دستی و در یک تکه کاغذ پاره نوشته شده که زیر ان امضا و اثر انگشت برادرم هست که یا امضا و اثرانگشت جعلی است و ممکن است کاغذ سند دیگری باشد که قسمت بالای ان بریده شده و درچند خط هبه نامه نوشته شده ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در هبه قبض متهب شرط است در مانحن فیه هبه به زن صیغه ای و برادرش صورت نگرفته است . برای کسب اطلاع بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون قرارداد عادی هبه ، باید در مراجع قضایی اثبات گردد
و عقد هبه با شرایط خاصی قابل رجوع توسط واهب میباشد و پدر شما ابتدا باید اثبات نماید که از قرارداد هبه رجوع کرده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هبه نیاز به قبض دارد وگرنه صحیح نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما بک پرونده کامل است که باید بررسی شود اسناد و مدارک شما دادگاه های حقوقی معمولا جلسات زیادی برگزار نمی‌شود و یکی از نکاتی که باید به آن توجه کرد این است که فرصت ریسک کردن نیست چرا که صحبت ها صورت جلسه می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید هبه نامه و مدارک مورد بررسی قرار گیرد تا اظهار نظر نمود . از طریق مشاوره ارتباط برقرار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با یک خط نمیتوان سوال شما را پاسخ داد نیاز به بررسی بیشتر هست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی باعنایت به عدم تحقق قبض هبه واقع نگشته است ولیکن راهنمایی دقیق در این مقال نمیگنحد و نیاز به گفتگوی متقابل دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع نیازمند بررسی اسناد است وتوصیه میشود ار
ز خدمات وکیل در شهرستان خود بهره مند شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدعی هبه باید بتواند وقوع هبه را اثبات کند و شما نیز می توانید ادعای انکار و تردید در خصوص امضای برادرتان را داشته و درخواست ارجاع امر به کارشناسی را داشته باشید
جهت کسب اطلاعات بیشتر بهتر است از مشاوره تلفنی یا حضوری بهره مند شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی و گفتگوی متقابل دارد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام در هبه قبض متهب شرط است که در موضوع شما قبضی صورت نگرفته است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است خلاف آن باید اثبات شود

یک وکیل

نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است‌ و با توجه به حساسیت موضوع حتما به یک وکیل دادگستری مراجعه کنید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وفق مقررات قانونی قرارداد عادی هبه باید در دادگاه اثبات گردد یکی از شروط صحت هبه قبض مال می باشد
ضمن آنکه از باب جعل نیز باید کارشناسی گردد و

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.