مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من تاحالا یبار توعمرم کلاهبرداری نکردم اما یه مدت پیش یه پولی از دوستم گرفتم نتونستم بهش بدم بعد اون به باباش گفت اونم رفته شکایت منوکرده به جرم سواستفاده از پسرش ومیگه کلاهبرداری کردی من توشهر خودمون نیستم جایی مشغول کارم که نمیزارن برم دادگاه یعنی مرخصیم نمیدن الان احضاریه اومده برام ازیجا این پول حدودا3600هست من اگر بخوام بعد عید این پولو بهش بدن که حقوقمو میگیرم بخوام پیگیری کنم میشه؟ چون الان واقعا وضعم یجوره که ندارم بدمش

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما در جلسه دادرسی حاضر شوید و از خود دفاع نمایید در غیر این صورت محکوم خواهید شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممکن است برگ جلب شما را بگیرند بهتر است وکیل بفرستید دادگاه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در جلسه شرکت کنید و از خود دفاع کنید در غیر اینصورت حکم جلب شما را میگیرند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید در جلسه حضور و از خودت بابت جرم مطرح شده دفاع کنی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله امکانش هست اول منتظر ابلاغ باشید بعد از ابلاغ، اعلام بف3 جهت راهنمایی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید شخصا یا توسط وکیل در دادگاه حاضر شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مستحضر باشید دعوای کیفری با دعوای حقوقی متفاوت است مطابق اظهارات شما دعوا حقوقی جرم کیفری مرتکب نشده اید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر رضایتش را قبل از صدور حکم بدست بیاری بهتره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید از خود دفاع کنید یا وکیل بگیرید.
کلاهبرداری مستلزم مانور متقلبانه است. اگر این رکن نباشد ، صرف پول گرفتن از کسی کلاهبرداری نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با عنوان کلاهبرداری شکایت شده باشد باید در صورت احضار در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر دادخواست حقوقی داده باشد تا صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه ممکن است دو سه ماه طول بکشد که در این صورت شما فرصت کافی خواهید داشت و مشکلی پیش نمیاد.
اگر شکایت کلاهبرداری شده باشد با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت رد خواهد شد و دوستت یا پدرش به ناچار باید دادخواست مطالبه وجه بدهد.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام عمل شما فاقد وصف مجرمانه می باشد.بهتر است حاضر شوید وازخود دفاع نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باپدرش تماس بگیروتوافق کن ضمانتی بهش بده که پرونده کیفری رارهاکنه

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ،شما با ارسال لایحه از دفتر خدمات قضایی از خودتون دفاع کنید و شرح خواستتون اعلام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت می بایست در مورد اتهام وارده دفاع کنید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه دفاعی ارسال کنید.سعی کنید رضایت شاکی را در پرونده جلب کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.اگر بعنوان متهم احضار شده اید می بایست در مرجع احضار کننده حاضر شوید . به هرحال تشخیص با قاضی رسیدگی کننده است. عدم حضور شرایطی دارد ولی عدم مرخصی دلیل عدم حضور نمی باشد.

یک وکیل :

با سلام بهتر است حاضر شوید و از خویش دفاع نمایید

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

سلام
سعی کنید حتما در جلسه شرکت کنید. در صورتی که شرایط حضور ندارید توضیحات لازم را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی در قالب لایحه ارسال نمایید . حضور شما بسیار مهم است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

با ارسال لایحه از دفتر خدمات قضایی از خودتون دفاع کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام حتما در جلسه دادرسی حاضر شوید و از خود دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بنظر کلاهبرداری مصداق ندارد چرا که دارای ارکان خاص خود است و شکایت ایشان نتیجه ای در پی نخواهد داشت ایشان بایستی دادخواست مطالبه وجه می دادند !
اما بهتر است لایحه دفاعیه ای به شعبه مربوطه ارسال نمایید و سپس بعد از پرداخت آن 3600 اظهارنامه ای منضم به فیش واریزی به این شخص ارسال کنید