مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انتقالی و ماموریت

با سلام
خانمی هستم که دارای 6 سال و7 ماه سابقه در یکی از ادارات دولتی در یک شهرستان می باشم الان دوسال هست که رسمی آزمایشی هستم الان درخواست انتقالی یا ماموریت دارم به شهر دیگه در استان دیگه به من ایراد آوردن که در طول دوره رسمی آزمایشی نه می تونی درخواست انتقالی بدی نه ماموریت آیا درسته؟ وآیا می تونم خودم رو به پیمانی برگردونم و درخواست بدم .واینکه آیا مرخصی زایمان در دوره رسمی آزمایشی جزو سابقه کاری هست یا نه ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به طور کلی مرخصی جزو سابقه کاری محسوب می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق اساسنامه و شرایط استخدامی اداره دولتی مربوطه بایستی انتقالی صورت گیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست انتقالی اجباری برای کارفرما مبنی بر انتقال شما ایجاد نمی کند .
مرخصی زایمان جز مدت سابقه خدمت محسوب میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان و سپس دیوان عدالت پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای انتقالی باید سازمان موافقت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از کارگزینی اداره متبوع پیگیری کنید