مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از فرزند

با سلام
قبل از اینکه به سن قانونی برسم پدرم ملکی را خرید و در دفترخانه به نام من زد، بعد از 18 سالگی به دنبال سند رفتم و سند تک برگ آن را به نام خودم گرفتم، حال که چند سال گذشته و قصد فروش ملک را دارم پدرم میتواند از من شکایت بکند یا ملک را پس بگیرد؟
اگر انتقال ملک بیع بوده باشد نمیتواند؟ از کجا بفهمم انتقال ملک بیع بوده؟ آیا ارسال سند به نام خودم نشانه بیع بودن است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بیع باشد باید یک قولنامه یا مبایعه نامه داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند تحت شرایطی دادخواست ابطال معامله صوری بدهد.
توجه داشته باشید بهترین راه حل این است که دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌تواند مگر تحت شرایطی خاص

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بیع باشد باید یک قولنامه یا مبایعه نامه داشته باشید و اگر هبه باشد هم قابل رجوع نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست ابطال معامله به جهت صوری بودن آن قابل طرح است.

عباسی عزت آبادی  محمد

عباسی عزت آبادی محمد :

سلام . قانونا ملک بنام هر کسی در دفتر املاک ثبت شده باشد آن دفرد مالک شناخته می شود .بنابراین اگر ملک بنام شما ثبت شده باشد شما مالک هستیید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما سند مالکیت را به اسم شخص دیگری انتقال بدهید دیگر رجوع امکان ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر سند بنام شما باشد و بصورت بیع نامه باشد مالک شماهستید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اصل بر صحت بیع است و مدعی ابطال برای اثبات ادعای خود باید دلیل بیاورد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید دلایل کافی جهت بیع داشته باشید . مانند قراداد بیع ، رسید مبالغ واریزی و شاهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تحت عنوان استرداد هبه می تواند پس بگیرد ولی راهی هست که نتواند پس بگیرد اگر خواستید از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بهتر است که اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار گیرد توضیحات شما کافی نیست

یک وکیل :

با سلام هبه پدر به فرزند قابل استرداد نیست و در صورت طرح دادخواست از طرف ايشان در صورت عدم وجود مبایعه نامه و قرارداد به انعقاد عقد هبه توسط ايشان استناد نمایید .

ابراهیمی صحنه اردشیر

جناب آقای ابراهیمی صحنه اردشیر :

با سلام. با این توضیحات، دلیلی برای شکایت از شما وجود ندارد.

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

اگرقولنامه نیز ازپدر داشته باشی نمیتونه پس بگیره ولی اگرقولنامه نداشته باشی وپدرت ثابت کنه در زمانی که صغیربودی بنام شما سندزده وپول زمین خودش پرداخت کرده وشماهیچ پولی ندادی وبه صورت صوری بنام شما زده قابل استرداد هست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حتی اگر هبه باشد پس از فروش ملک از جانب شما به شخص دیگر دیگرآن هبه قابل رجوع نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از همان ابتدا بنام شما شده امکان رجوع نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

موضوع ابهام دارد تماس بگيريد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست ابطال معامله به جهت صوری بودن آن قابل طرح است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق در خصوص موضوع مذبور نیازمند گفت و گوی متقابل و بررسی اوراق می باشد