مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام یه نفر بدون اجازه من سویچ ماشینم روازجیبم برمیداره وماشین منو بدون اینکه من متوجه شم برمیداره ومیره تصادف می‌کنه وخسارت شدیدی به ماشین من میزنه حالاسوال اینجاست که من شکایت تخریب روکردم وناشی گری انجام دادم وشکایت سرقت روانجام ندادم که بعدازمشاوره باوکیل پی به ماجرابردم.سوالم اینکه آیا من تواین شکایت تخریب میتونم لایحه ای تنظیم کنم وشکایت سرقت رومطرح کنم ویاایادوباره میتونم شکایت سرقت بکنم.؟لازم به توضیح هست که همانروزسرقت خودروبه110کزارش دادم نگهبان مجتمع هم شاهده وتوکلانتری شهادت داده ودوربین های مجتمع هم موجوده که طرف خودروروبرداشته

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

فقط کافیست شرح ماوقع دهیدبازپرس پرونده با توجه به شهودو مدارک کیفرخواست جرم های واقع شده راصادرخواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید شکوائیه سرقت را جداگانه مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دفاعیه مسجلی ارایه دهید کیفرخواست صادر میشود و پرونده به دادگاه کیفری ارجاع میگردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر فامیل بوده فرقی نمیکنه شما جبران خسارت میخواهید که شده البته این موصوع را بازپرس بگویید میتونند عنوان مجرمانه را عوض کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است هیچ کدام را مطرح نکنید دادخواست حقوقی بهتر به نتیجه می‌رسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید به صورت جداگانه شکایتی مبنی بر سرقت مطرح نمایید