مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

با سلام و درود خودرو بنده 6 روز پیش سرقت شد جلو چشام و همون موقع اعلام سرقت کردم اما هنوز پیدا نشده ایا امکانش هست هیچوقت پیدا نشود؟ سیستم روش بوده و پرشیا 82 بوده و کل زندگیم بوده و اسنپ کار میکردم کل خانوادم افسرده شدن امیدی به پیدا شدنش هس؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تحت شرایطی امکان دارد برای پاسخ دقیق و مفصل و بررسی بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به امید خدا با پیگیری که انجام میدهد یافت خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
فقط می توانیمک دعا کنیم انشااله پیدا شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بر روی سیستم صوتی ماشین جی پی اس نصب بوده میتوانید رد یابی کنید . در غیر این صورت حضوری پیگیری کنید تا سریعتر پیدا شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید اعلام جرم از طریق دادسرا کنید و حضورا پیگیر باشید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انشااله پیدا خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اعلام سرقت نماییدانشالله پیدامیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نگران نباشید پیدا میشود