مشاوره حقوقی رایگان - اعلان سرقت خودرو

سلام. خودرو را وکالت تعویض پلاک دادم در ایرانشهر سیستان بلوچستان به سرقت رفته
من صاحب سند و پلاک هستم در تهران زندگی میکنم کجا باید بروم و اعلام سرقت کنم تهران یا سیستان و بلوچستان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تهران می توانید اعلام سرقت کنید ولی باید از مراجع انتظامی سیستان پیگیری کنید تا پیدا بشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در سیستان و لوچستان

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده شما در محل وقوع جرم شکل میگیرد یعنی سیستان بلوچستان. اما شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی تهران نیز اعلام سرقت و شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در تهران اعلام سرقت کنید و از طریق دفاتر خدمات قضایی تهران اقدامات لازم را انجام دهید ولی محل رسیدگی به پرونده در سیستان و بلوچستان انجام میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در تهران اعلام سرقت نمایید ودر سیستان و بلوچستان رسیدگی صورت میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید در جرایم کیفری محل وقوع جرم صالح به رسیدگی می باشد