مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

با سلام. یک خودرو پراید مدل 82 قسطی خریداری کردم که هنوز سه قسط آن مانده خودرو را درب منزل به سرقت بردن و خودرو فقط بیمه شخص ثالث دارد و سند هم به نام من نیست الان بعد از اعلام سرقت تکلیف من با این خودرو که بیمه آن فول نبوده و بنگاهی که از آن خریداری کردم چیست چون بنگاه هم میگه اگر مابقی پول را تسویه نکنی شکایت میکنم از من سفته هم دارد. ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبایعه نامه ای درخصوص خرید اتومبیل دارید می توانید اعلام سرقت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
الباقی ثمن معامله را در هر صورت باید پرداخت کنید و با در دست داشتن مبایعه نامه می توانید پرونده سرقت را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان سرقت می‌توان طرح شکایت کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الباقی ثمن معامله را در هر صورت باید پرداخت کنید و با

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید مابقی ثمن را پرداخت تا قرارداد را دریافت و اقدام قضایی را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد مبایعنامه شکایت سرقت نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔اگر مبایعه نامه ای درخصوص خرید اتومبیل دارید می توانید اعلام سرقت نمایید