مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

دوسال پیش خودرو پراید من توسط سارق دزدیده شد و بعد از سه ساعت و سرقت همه وسایل و ... پیدا شد . بعد از یکماه سارق دستگیر و به سرقت سه خودرو و از جمله خودرو بنده آقای کرد . اکنون سارق در زندان بوده و محکوم به پرداخت عین اموال و یا مبلغ آن گردیده است و اکنون از دادگاه تقاضای اعسار کرده است . ضمنا ایشان سابقه دار بوده و حداقل پنج پرونده قبلی سرقت داراست. سوال اینجاست چنانچه دادگاه اعسار ایشان را بپذیرد ما به اموال و یا مبلغ آنها می رسیم یا خیر ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که حکم اعسار صادر بشه قیمت اموال شما به صورت اقساطی پرداخت میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورتی که اقساطی محکوم گردد باید به صورت ماهیانه خسارت شما را پرداخت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ شما به صورت قسطی پرداخت خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله بصورت اقساطی پرداخت می گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام امکانپذیر می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قانونا پرداخت اموال تقسیط میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر اعسار پذیرفته شود قسط بندی می‌شود و باید اقساط را پرداخت کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر اعسار پذیرفته شود مبلغ مال مسروقه تقسیط خواهد شد