مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تنظیم دادخواست نسبت به موسسه حقوقی

سلام. ضمن اعتذار از تسدیع اوقات میخواسم بدونم اگر زیر مجموعه یکی از قرارگاه های نظامی که پیمانکاری میکند قطعه زمینی بفروشد و پول بگیرد و چک بگیرد میتواند بگوید منصرف شدم و باید چه کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر دارد سوالتان کلی و مبهم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مبایعه نامه فی مابین تنظیم شده باشد خیر ، مگر اینکه تحت شرایطی طرفین این مورد را نیز توافق نموده باشند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان نظامی مذکور پیگیری کنید و نهایتا در دادسرای نظامی شکایت تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر عقد بیع عقد لازم است و قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط فسخ یا شرط خاصی ذکر شده باشد

بعد از انعقاد و امضا قرارداد ، امکان انصراف از فروش وجود نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد ب درستی تنظیم شده باشد باید طبق قرارداد عمل کرد و امکان فسخ قرارداد وجود ندارد مگر اینکه حق فسخ در قرارداد شرط شده باشد یا اینکه حق قانونی فسخ به وجود آمده باشد که در این صورت قابل فسخ است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر قرارداد فی مابین لازم الاجراست مگر اینکه بندی در قرارداد باشد که با استناد آن فسخ را بخواهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست الزام به انجام تعهد و اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی و اثبات مالکیت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
كاربر گرامي
تفاوت قانوني ندارد
و تابع قواعد عمومي قراردادها و احياناً
حق فسخ و صرفه و صلاح همچون ساير
اشخاص و شركت ها و مؤسسات و قرارگاه است
در صورت نياز براي راهنمايي بهتر و تشريح موضوع تماس و مشاوره فرماييد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرمبایعه نامه ای تنظیم شده باشدخیرنمیتوان فسخ کرد

سعید مختاری

جناب آقای سعید مختاری :

سلام
باید به شروط قرارداد و حق فسخ های قرارداد فی ما بین مراجعه نمود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طبق ماده 10 قانون مدنی

قرارداد فی مابین اشخاص لازم الاتباع است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به شرایط قرارداد و حق فسخ ایجاد شده باشد بله

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

عقد بیع عقد قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط فسخ ذکر شده باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اگر دلیل قانونی باشه و امکان تحویل نداشته باشه امکانش هست ولی در غیر اینصورت الزام به تحویل و تسلیم مطرح کنید به نتیجه میرسید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در قرارداد چنین شرایطی پیش بینی نشده باشد نمی تواند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید مبایعنامه مطالعه و شرایط فسخ را داشته باشد

یک وکیل

قرارداد تنظیمی نیازمند بررسی است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید مبایعه نامه بررسی شود.
اصولا عقد بیع عقد لازم است. نمی توان فسخ کرد مگر به علت قانونی یا شرط فسخ.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،فسخ قرارداد بستگی به مفاد قرارداد دارد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر قرارداد تنظیم شده باید مطابق ان عمل کند