مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

سلام وقت بخیر. چند روز پیش شخصی با عنوان برنده شدن در صدا و سیما با مادر بنده تماس گرفته و او را به عابر بانک فرستاده با این عنوان که موجودی حساب خودش رو چک کنه ولی در حین انجام چک کردن حساب به او یک شماره 4 رقمی داده و مادرم وارد کرده و بعد از 20 دقیقه حساب مادرم خالی شد متاسفانه، این شخص تمامی اطلاعات و حساب های بانکی مادرم را داشته، الان برای شکایت اول به دفتر خدمات قضایی مراجعه کردیم و وقتی به پلیس فتا رفتیم گفتن به ما ربطی نداره چون از طریق عابر بانک شما کارتون رو انجام دادید و باید به آگاهی مراجعه کنید، الان تکلیف ما چیه؟ چجوری اقدام کنیم که حساب شخص رو مسدود کنن بلکه اون پولی که با هزار زحمت به دست اومده رو برگردونیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و با شماره 096380 تماس بگیرید و شکایت کلاهبرداری اینترنتی را ثبت کنید

مریم گنجی

مریم گنجی :

می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید ودرخواست استعلام از بانک مربوط را کنید و در نهایت با دستور مرجع قضایی حساب شخص مسدود می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادسرا پیگیری کنید.
بعد از تعیین شعبه می توانید از شعبه موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه بدهید ودرخواست استعلام از بانک مربوط را کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید
و بعد شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام -شما باید بعنوان کلاهبرداری شکایت کنید سپس خود دادسرا پرونده شما را جهت بررسی تخصص به پلیس آگاهی ارجاع خواهد داد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجازه بدهید پرونده تعیین شعبه شود سپس تقاضای تامین خواسته مطرح نمایید . به اداره آگاهی هم می توانید مراجعه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی بر علیه ایشان شکایت کنید

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام تشریف ببرید بانک پرینت بگیرید که به کدام حساب واریز شده سپس از طریق دادسرا پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت خود را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این سوال شما دقیقا مصداق خیلی از کلاهبردای ها قرار گرفته است در حال حاضر در رسانه های ملی و جمعی به کررات گرفته شده است که گول این افراد را نخورید ولی شما گوش نکرده اید این اقدام در حال حاضر جرم کلاهبرداری نیست و باید از طریق حقوقی اقدام کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام. به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جرم بردن مال غیر و کلاهبرداری است که به دادسرا ارجاع می‌شود باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و شکواییه تنظیم همراه اسناد و مدارک ارائه نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

متاسفانه باید از طریق دادسرا اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه کلاهبرداری را به استناد مدارکی که در اختیار دارید در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید وانجا شکایت کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به اتهام کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است موضوع به پلیس فتا ارجاع می شود

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تخت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مراقبت نماييد براي دفعات بعد
شكايت هم تقديم دادسراي محل نماييد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت کلاهبرداری را باید ثبت دفاترخدمات قضایی کنید ووقتی تعیین شعبه شد دستور قضایی مبنی بر انسداد حساب وی بگیرید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

شما طرح شکایت بکنید ، دادسرا به مرجع لازم ارجاع و اونها تکلیف به پاسخ و انحام اقدامات دارند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اون مبلغ یا مبالغ به کارتهای اشخاصی بی اعتبار که اینجورکلاهبردارها ازشون با مبلغ ناچیزی خریداری میکنن واریز میشه و شما باید شکایت کلاهبرداری اینترنتی ثبت کنید و به آگاهی ارجاع میشه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از وکیل شهرتان بخواهید دادخواست جهت مطالبه در پرونده حقوقی تنظیم نماید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام از دادسرا پیگری کنید که حساب مقصد مسدود گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شاکی باید، نسبت به تشکیل حساب کاربری سامانه ثنا، اقدام کند که این امر، با مراجعه حضوری به دفاتر خدمات قضایی امکان پذیر می باشد.

سپس، شاکی باید، شکواییه جرم کلاهبرداری تلفنی را تنظیم کرده که برای ثبت و ارسال شکواییه خود به دادگاه، به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، مراجعه نماید.

پس از ثبت شکواییه، پرونده جرم کلاهبرداری تلفنی، تشکیل شده و دادسرا، اقدام به تحقیقات مقدماتی در خصوص جرم رخ داده می نماید؛ در صورت کافی نبودن ادله، دادسرا، قرار منع تعقیب را صادر خواهد کرد و پرونده، مختومه می گردد. اما، در شرایطی که ادله، برای انتساب یا اثبات جرم، کافی باشد، دادسرا، اقدام به صدور قرار جلب به دادرسی نموده و پس از صدور کیفر خواست، از سوی دادستان، پرونده را به دادگاه کیفری دو، ارسال می کند.

یک وکیل

شکایت کلاهبرداری از طريق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طرح نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اول شکایتی تحت عنوان کلاهبرداری از طریق مراجعه به دفتر قضایی مطرح کنید تا دادگاه خود به آگاهی یا پلیس فتا ارجاع دهد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کلاهبرداری و تحصيل مال نا مشروع کنید.