مشاوره حقوقی رایگان - پول برای سرمایه

با سلام.من مبلغ 200میلیون برای سرمایه به یکی از دوستان که درکارموبایل بوددادم تا من هم در این کار سود ببرم.چند وقتی دوستم پول به حساب من واریز میکرد.درضمن از دوستان دیگرمان هم با این ترفندسرمایه برای کارش جور میکرد.حالا چند وقته میگه با شریکم به مشکل خوردم پولی ندارم بدم و میگه باید صبر کنید.منم 4ماهه صبر کردم هیچ کاری بهش نداشتم.جالبه میگه اگه بابت چک هایی که دستتون دارم شکایت کنید میگم سود دادم و پرینت دارم.الان چهارماهه هیچی هم به ما نداده.چطور میتونم پولم رو بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی خلاف آن را می‌بایست اثبات کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق توافق می توانید با اعلام انحلال شراکت سرمایه و سود مشارکت را مطالبه کنید.
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست اثبات عقد شراکت مطالبه سهم الشرکه و سود و زیان با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت را مطرح نمایید

و میتوانید درخواست اجرای چک و مطالبه وجه چک را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی دارید می توانید نسبت به آن دادخواست مطالبه وجه یا بابت چک ها اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات عقد شراکت مطالبه سهم الشرکه و سود و زیان با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که قرارداد مشارکت بین هم منعقد کرده اید به آن متوسل شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق محاکم الزام ایشان به ارائه حساب و کتاب های دوران کاری ( تجارت) را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید سهم الشرکه خود را مطالبه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید طرح دعوی کنید به شرطی که اثبات نمایید که پول برای مشارکت در کار و سود بوده است و دلایل مدارک آن اعم از گواه و سایر ادله ی قانونی را فراهم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر چک به شما داده بابت وجه مندرج در چک اقامه دعوی نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید با مراجعه به اجرای ثبت چک های ایشان را به اجرا بگذارید