مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ چک را پرداخت کردم ولی طرف چک را به دادگاه برده و اجراییه صادر کرده

سلام من دو فقره چک از بابت خرید سال 97 به کسی دادم ولی به خاطر بد شدن اوضاع اقتصادی نتوانستم یکجا پرداخت کنم ولی به صورت خرد خرد پرداخت کردم ولی طرف چکم را اون موقع نداد حالا طرف شکایت کرده و و دادگاه اجراییه صادر کرده است چه باید کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید به استناد رسید خرد خرد هایی که پر اخت کردید نسبت به صدور اجراییه اعتراض کنید تا همان دادگاه رسیدگی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست استرداد لاشه چک را به
علت پرداخت مبلغ چک اقامه نمایید و شما باید اثبات نمایید که مبلغ چک را پرداخت کرده اید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک و ابطال عملیات اجرایی و درخواست توقف عملیات اجرایی بدهید.
در قسمت دلایل ارجاع به کارشناسی بزنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امانت بوده میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با مدارک و مستندات خود دادخواست ابطال اجراییه بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چک دست دارنده دال بر بدهی شماست وکیل بگیرید دفاع کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی میبایست ادعای خلاف خویش را اثبات کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات پرداخت مبلغ چک داری می توانید به استناد آن دادخواست استرداد لاشه چک را بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
له اجرائیه به صورت مستدل و مستند اعتراض کنید ، لایحه دفاعیه تخصصی تنظيم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق اجرائیه دادگاه بایستی عمل شود. در صورتی که توان پرداخت ندارید دادخواست اعسار تقدیم کنید.