مشاوره حقوقی رایگان - انصراف وصی

با سلام
پدر بزرگ من در زمان سلامت عقلی از ثلث اموالش برای نوه های یتیمش که ازش ارث نمیبردند وصیت کرده و پسرش رو وصی قرار داده.
الان که آلزایمر گرفته پسرش ادعا کرده که من از وصی بودن انصراف دادم.
سوال اینه که آیا وصیت باطل میشه؟ با توجه به اینکه پسرش از ابطال وصیت نامه ذینفع هست.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وصیت نامه ای بر خلاف وصیت نامه اول که معارض با آن باشد وجود نداشته باشد آن وصیتنامه باطل نیست معتبر است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر وصیت نامه مکتوب شده بعدها پس از فوت موصی باید توسط وصی ارائه بشه بنابراین ارائه نشدن وصیت نامه خودش اولین چالش محسوب میشه و اینجا رو اشتباه پدربزرگ بوده که یک فرد امین و یا یک وکیل رو بعنوان وصی معین نکردن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر وصیت نامه معتبر هست و قابل اجرا

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر ابطال نمیشه هر ذینفع میتواند به دادگاه بابت تنفیذ وصیت نامه و تقسیم ارث شکایت کند البته چنانچه وصیت نامه رسمی است احتیاج به دادگاه ندارد ولی در گواهی انحصار وراثت باید ذکر شود و اگر نشود درخواست کننده مرتکب جرم شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر انصراف نامبرده تاثیری ندارد و بعد از فوت نوه ها می توانند بعد از فوت سهم خود را مطالبه کنند.
بعد از فوت می توانند به عنوان ذی نفع درخواست گواهی انحصار وراثت بدهند و دادخواست تقسیم ترکه بدهند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر وصیتنامه اگر طبق مقررات قانونی تنظیم شده باشد صحیح است

طبق قانون وصی میتواند قبل از فوت موصی ، وصایت را قبول ننماید ولی اگر وصی قبل از فوت وصایت را قبول نماید بعد از فوت نمی‌تواند وصایت را رد نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر وصیت صحیح است چون در زمان وصیت در سلامت عقلی بوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر ابطال نمی‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید وصیت نامه صحیح میباشد اما وصی می تواند قبل از فوت موصی وصیت را قبول نکند اما اگر وصیت را قبول نمودند نمی‌تواند رد کند