مشاوره حقوقی رایگان - تراس و پنجره مشرف به حیاط و تراس همسایه از بغل ساختمان

مسکونی 2طبقه جنوبی باحیاط 50متر دارم.همسایه بغلی که دارد زمین رامیسازد بیشترحیاطش رو مسکونی کرده و فقط 10متر گذاشته. حالا قصد دارد ازبغل تراس مشرف به حیاط من تراس بسازد و اتاقش که مشرف به تراسش است پنجره باز کند. خانواده من معذب هستند این کارش مجاز است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می تواند دادخواست مطالبه خسارات ثمن را مطرح نماید و مقدار ثمن اضافه ای را که پرداخت کرده اخذ کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر میتوانید به کمسیون ماده 100اعتراض خودتون را اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر برخلاف مجوز شهرداری اقدام نماید شما می بایست به شهرداری مراجعه و شکایت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مشرف باشد درحالیکه نتواند در ان قسمت پنجره بگیرید میتوانبد مانع شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری پیگیری کنید تا بررسی شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر مشرفیت رعایت نشده باشد می توانید شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید در کمیسیون ماده صد شهرداری از همسایه شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ،از طریق شهرداری منطقه پیگیری نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از طریق شهرداری و کمیسیون ماده 100 پیگیری نمایید ، البته ساخت بیشتر از 70 درصد نیز تخلف میباشد . در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه مبنی بر رفع مزاحمت طرح دعوا نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مجاز نیست و می‌توانید به شهرداری مراجعه و پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مطابق قانون مدنی کسی نمی‌تواند از دیوار خانه خود به خانه همسایه در باز کند اگرچه دیوار، ملک مختصی او باشد لیکن می‌تواند از دیوارمختصی خود روزنه یا شبکه باز کند و همسایه حق منع او را ندارد ولی همسایه هم می‌تواند جلو روزنه و شبکه دیوار بکشد یا پرده ‌بیاویزد که مانع رؤیت شود.
اما قوانین احداث پنجره مشرف به ساختمان تا ارتفاع 1.70 متر از شیشه ثابت و مشجر استفاده نمود را تصویب نموده است و در نهایت برای ایجاد مزاحمت میتوان شکایت طرح نمود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر پنجره به محل زندگی شما مشرف باشه قطعا مسدود میشه دوست عزیز.از جنبه ی کیفری هم میتونید نتیجه بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شکایت خود را به شهرداری و کرده و پیگیری نمائید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود به شهرداری مراجعه کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

اگر برخلاف مجوز است به شهرداری مراجعه کنید