مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه دستی

چند سال پیش کلیه ورثه که تعداد زیاد می باشند بابت یک ملک وکالت تام به مادرم دان که داخلش صلح هم نوشته حتی به خود وکیل زن داداش یه پولی از یکی از داداشام داشت حکم دادگاه گرفت و تو مزایده سهم دادشم برنده شد الان یک صلح نامه دستی از 3سال پیش هست که وکیل مادرم بوده به نام خودش صلح کرده ایا از طریق این صلح نامه میشه حکم دادگاه زن داداش باطل کرد؟با تشکر

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر اثبات بشه قبل از توقیف تنظیم شده بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که تاریخ آن تقدم داشته باشد بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگو متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی باید صلح نامه عادی در مرجع قضایی اثبات گردد

و متصالح ( وکیل ) باید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت و اثبات وقوع عقد صلح و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت کلیه ورثه ( موکل ) اقامه نماید و ..

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اثبات مالکیت و اثبات وقوع عقد صلح داده شود.