مشاوره حقوقی رایگان - آیا صلحنامه دستی خونه با همسر اعتبار داره یا

سلام قولنامه خونه بنام بنده نوشته شده بود حالا بخاطر گرفتن وام بلاعوض خونه از بانک همسرم قولنامه بنام شوهرم شد تا سند خونه بنامش بشه و در رهن بانک قرار بگیره خاستم بدونم بنده میتونم صلحنامه دستی بنویسم با همسرم کافیه یا باید قولنامه در بنگاه نوشته بشه و وکالت بلاعوض ازشون بگیرم که سند بعد خارج شدن از بانک بنام بنده بشه خواهشاً راهنمای کنید.خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صلح نامه تنظیم نمایید
و حتما اقرارنامه رسمی در دفترخانه همراه با ذکر تمام جزییات هم تنظیم نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به دفاتر ثبت اسناد مراجعه کرده و صلح نامه تنظیم نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در دفترخانه به صورت رسمی سند تنظیم کنید و تعهد نامه طبق ان ایفا شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام مبایعه نامه همراه با وکالت بلاعزل ارجهیت دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است صلح نامه را در دفتر خانه تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قراردادی بین خود تنظیم کنید و وکالت نیز بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صلح نامه بنویسید
لازم به ذکر است باید متنی تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام صلح نامه عادی نیز معتبر میباشد اما صلح نامه رسمی اعتبار بیشتری دارد و وکالتنامه نیز همینطور

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر از هیچی هست ولی اعتبار 100 درصد هم ندارد و البته باید به درستی تنظیم شده باشد