مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند و فراری بودن سازنده

باسلام
یه آپارتمان درسال 92 پیش خرید کردم از سازنده که بعد ازیکسال متوجه شدم حق فروش نداشته بعد ازشکایتم مالکین اومدن تنفیذ کردن(ملک مشارکت درساخت بود)و مالکین و سازنده سال93 وام گرفتن سازنده فراری شدو وام چندین برابر ساختمان رو به زور تحویل گرفتم حدودا سال96 ولی گفتم فک رهن و سند بزنن تامن مابقی بدهکاریمو بدم سال98 احضاریه فرستادم برای سازنده و مالکین وچک تسویه بردم درمحضر عدم حضور گرفتم الان مالکین میخوان تازه وام رو تسویه کنن و به من گفتن یه بخشی پرداخت کنم تا ساختمان از رهن دربیاد و پایان کار و سند بزنن سوالم اینه من چه مدرکی بگیرم ازشون که موقع سند زدن دوباره مجبور به پرداخت نباشم طبق قولنامه (یعنی بدهکاریمو زودتر پرداخت کنم تا بعد سند بگیرم)

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سند رسمی مبنی بر نداشتن هر نوع بدهی و اینکه وظیفه اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی کسب ثبتی در ظرف مدت..... توسط مالک اخذ می شود و بعد از صدور صورت مجلس تفکیک ثبتی، ظرف مدت 1 هفته اقدام به تنظیم سند رسمی در دفتر خانه اسناد رسمی شماره..... می نماید. هزینه های استعلام از شهرداری و دارایی به عهده مالکین است و شما هیچ تعهدی به پرداخت آن ندارید و در صورتی که پس از صدور گواهی پایان کار و صورت مجلس تفکیکی ثبتی ظرف مدت 1 هفته در دفتر خانه اسناد رسمی حاضر نشوند، علاوه بر اجرای اصل تعهد می بایت روزانه مبلغ..... به عنوان وجه التزام به شما بپردازند.
در خصوص مبلغی که از شما دریافت می کنند جهت تسویه وام نیز اولا شماره تسهیلات بانکی را بگیرید و در صورتجلسه قید کنید و در ثانی قید کنید که وجه پرداختی به مبلغ فلان به موجب چه کشم آره فلان جهت تسویه حساب تسهیلات بانکی به شماره فلان تحویل مالکین آقایان فلان و فلان گردیده است در صورتی که نامبردگان به بانک مراجعه نکنند و وام را تسویه نمایند ضمن محفوظ بودن این حق برای شما در جهت طرح شکایت کیفری خیانت در امانت علیه آنها در آینده هیچ گونه مسئولیتی در قبال پرداخت وام به بانک نخواهید داشت و با همین صورتجلسه قادر به طرح شکایت علیه آنها در جهت اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی ثبتی و الزام به تنظیم سند رسمی خواهید بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست تمام مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مطلقا هیچ مبلغی پرداخت ننمایید تا در دفترخانه ، سند را به اسم شما انتقال بدهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قولنامه را از طریق سایت بارگزاری کنید تا مورد بررسی قرار بگیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گواهی و اقرارنامه در دفترخانه بر این مبنا تنظیم کنیم به بهتر است حداقل دو نفر شاهد مرد انرا گواهی نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مبلغی نپردازید تا سند را بنام شما بزند بعد ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید رسید بگیرید که الباقی ثمن معامله پرداخت شده است