مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت ضرب و جرح

با سلام
بنده یک کارمند مهندس هستم و هیچگونه سوءسابقه کیفری نداشته ام ، پس از جر و بحث لفظی با یکی از آشنایان و فحاشی وی به بنده دو سیلی محکم در صورت او زدم و اکنون از دادسرا با من تماس تلفنی گرفتن که از شما به جرم کتک زدن شکایت شده و جهت توضیحات و دفاع از خود به دادسرا مراجعه کنید.
از آنجاییکه بنده هیچ دفاعی از خودم ندارم و اقرار به زدن 2 ضربه سیلی در گوش شاکی میکنم آیا در صورتی که به دادسرا نروم چه می شود؟ و دادسرا به من تلفنی گفت اگر نیای شکایت را به دادگاه می فرستیم و اوضاع بدتر می شود.
آیا در صورتی که او من را محکوم به پرداخت دیه کند برای من سوءسابقه می شود و در گواهی عدم سوپیشینه تاثیر دارد؟
حکم سیلی زدن چی هست؟

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر دادگاه نروید حکم جلی شما صادر می شود-در صورت محکومیت سوء سابقه نمی شود-محکوم به پرداخت دیه بابت جنبه خصوص و بابت جنبه عمومی دادگاه تعیین تکلیف می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر جزو ماده 25 قانون مجازات اسلامی نمی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سیلی آثار بر جای نگذارد دیه ندارد
یا حسب اینکه در اثر سیلی زدن آثاری مثل سرخی کبودی یا سیاهی یا تورم ایجاد شود دیه دارد
حبس یا شلاق در جه هفت نیز مورد حکم قرار می گیرد ولی قابل تبدیل به جزای نقدی یا تعلیق هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به دادسرا مراجعه نمایید و انکار نمایید و