مشاوره حقوقی رایگان - تعویض متولی از اولاد ارشد اناث به ارشد ذکور

در وقف نامه منصوص غیر متصرفی در خصوص متولی بعد از خود اینگونه آمده که : (چون واقف را اولاد ذکور نبود)، اولاد اناث خود را به عنوان متولی قرار داد و پس از آن برای نسل بعدی متولی را اولاد ارشد اعم از اینکه ذکور باشد یا اناث انتخاب کرد.
حال پس از چرخیدن دو الی سه نسل از متولیان، نیت واقف فعلی با اینکه اولاد اکبر دختر میباشد این است که اولاد اکبر ذکور خود را به عنوان متولی بعد از خود قرار بدهد.
آیا میشود با استناد به جمله داخل پرانتز متولی را اولاد اکبر ذکور قرار داد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولاد اکبر ذکور از نسل پسر اگر باشد نوبت به اولاد اکبر ذکور از نسل دختر نمی رسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید تا پاسخ درخوری تقدیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید طبق مفاد وقف نامه و نیت واقعی واقف عمل شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
می توانید از طریق اداره اوقاف پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر برای نسل های بعدی متولی می تواند ذکور یا اناث باشد

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
سوال مبهم میباشد
ولی باید طبق مفاد وقف نامه عمل گردد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

باید طبق مفاد وقف نامه و نیت واقعی واقف عمل شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
عمل به وقف انحصاري و محصور به معين است
از اوقاف استعلام نماييد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام می بایست شروط وقف نامه رعایت گرد د و نمی توان تا وقتی اولاد اکبر دختر می باشد اولاد ذکور را به جای ایشان متولد قرارداد و خارج از اراده واقف بوده است و باطل است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مربوطه شما بعلت نامفهوم بودن طرح سوال نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل و همینطور برسی وقف نامه می باشد