مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در مشاعات ساختمان

باعرض سلام. بنده مالک یک واحد ساختمان دو طبقه هستم که طبقه همکف بنده بدون رضایت بنده در قسمت پاگرد ساختمان جلوی درب منزل خودش که راه پله و راهرو را که عبور و مرور بنده از انجاست اقدام به نصب دوربین کرده ایا میتوان شکایت کنم؟ همچنین سر در ورودی حیاط ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ا اگر مزاحمتی برای شما داشته باشد در حریم خصوصی شما تجاوز شده باشد می توانید مانع شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون رضایت شما چنین اجازه ای ندارد
می توانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قابل شکایت و پیگیری هست بدون اجازه شما چنین حقی نداشته

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نصب دوربین در قسمت مشاعات بدون رضایت همه مالکین مجاز نیست شکایت کنید تا رسیدگی و جمع اوری گردد

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله، اگر مشاعات باشد نیاز به اخذ رضایت از سایر مالکین است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر ثابت شود مزاحمتی ایجاد می کند بله می توانید چراکه دخل و تصرف در مشاعات باید با رضایت همه صورت گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ثابت کنید که برای شما مزاحمتی ایجاد کرده بلی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله نصب دوربین باید با موافقت مالکان باشد

شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله ایجاد مزاحمت محسوب می شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام چون مشاعات به تمام مالکین هستش خیر قابلیت تعقیب کیفری نداره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتواند از مصادیق مزاحمت ملکی محسوب شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام؛؛؛

نصب دوربین مداربسته در مشاعات آپارتمان با اجازه ساکنان و تصویب هیئت مدیره ساختمان ، امکان‌پذیر است و افراد بدون تصویب هیئت مدیره نمی‌توانند اقدام به نصب دوربین مداربسته کنند.

هزینه نصب و نظارت و نگه‌داری نیز بر عهده تمامی ساکنان یا کارکنان است. ما در این مطلب، به بررسی قوانینی نصب دوربین‌ مداربسته در مشاعات ساختمان یعنی در آسانسورها و پارکینگ‌ها و راهروها وجود دارد، خواهیم پرداخت.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله نصب دوربین در مشاعات باید با رضایت مالکین باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید از دادگاه محترم درخواست برداشتن آن را داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مشاعات باشد میتوانید شکایت کنید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام_نصب دوربین مدار بسته در مشاعات ساختمان، در هیچ قانون کیفری جرم انگاری نشده است. هیچ جرمی با این عنوان وجود ندارد. اما اگر نصب دوربین، بدون اجازه ی سایر همسایگان باشد، مشمول عنوان مجرمانه ی مزاحمت از حق مذکور در ماده 690 قانون مجازات اسلامی خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید اقدام نمایید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما .. بدون اذن شما به عنوان شریک، نمی توان نصب دوربین در مشاعات واقع شود