مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی مغازه

سلام. من سال 98 اقدام به خرید مغازه سرقفلی کردم که از طریق دفترخانه رسمی انتقال سند شده متاسفانه خود مالک که خانم پیری هستند رو پیدا نمیکنم ولی با مراجعه به پسرش درخواست اجاره نامه جدید بین من و مادرشان را داشتم که اعلام نمودند وکیلمان گفته اجاره نامه جدید به مغازه ندهید حال تکلیف من چیست ؟ چگونه می توانم اجاره نامه از مالک بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیتز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا بعد از بررسی مدارک اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و سنجیده ای از آن به عمل آید و بعد نظر قطعی داد

یک وکیل :

با سلام وقتی شما سند اجاره رسمی دارید دیگر نیازی به تنظیم اجاره نامه جدید نیست همان سند اجاره رسمی برای شما کفایت می نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام مالک به تنظیم قرارداد اجاره سرقفلی اقامه نمایید و درخواست کارشناس رسمی برای تعیین میزان اجاره بها سرقفلی ( حق مالکانه ) برای مدت 3 سال را نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر بدون مطالعه و بررسی اسناد برای هیچ کس مقدور نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مستاجر قبلی حق انتقال به شما را داشته ؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سرقفلی اصولا نیازی به اجاره نامه ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا سه سال یکبار میزان اجاره باید توافق شود میتوانید یک اظهار نامه بدید که برای توافق اجاره اقدام کنند و آمادگی خود را اعلام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در قراردادی که با مالک بستید مدت مشخص شده صرفا با رضایت مالک قرارداد قابل تمدید است و اگر مدت مشخص نشده باشد می توانید الزام مالک را از دادگاه به تنظیم اجاره جدید بخواهید....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست از طریق دفتر خدمات قضایی الزام مالک به تنظیم قرارداد اجاره سرقفلی را ثبت نمایید و درخواست کنید تا کارشناس برای این موضوع تعیین شود تا میزان اجاره بهای سرقفلی برای همان و3سال تعیین گردد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام به نظر میرسد باتوجه به خرید وانجام انتقال از طریق دفتر خانه نیازی به تحریر اجاره نامه نیست.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اجاره و تعیین اجاره بها با نظر کارشناس را مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ب بررسی بیشتر نیاز دارد تا بعد از بررسی مدارک اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ایااجاره نامه را از دفتر اسناد رسمی گرفته اید ؟؟؟دیگر نیاز به اجاره نامه جدید نمی باشد شما به دفتر اسنارسمی مراجعه کنید و اگر بابات پرداخت اجاره بها مشکل دارید طبق قانون به صندوق پرداخت نمایید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، حق سرقفلی از چه سالی در ملک ایجاد گردیده است اصولا قائم مقام مستاجر قبلي خواهید بود بشرط حق انتقال در اجاره اولیه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اظهارنامه رسمی ارسال ودر صورت عدم توجه دادخواست الزام به تنظیم سند اجاره