مشاوره حقوقی رایگان - نیابت

سلام من از یک خانوم طلب دارم و نمیتونم پیداش کنم جلبشم گرفتم اموالیم به نامش نیست اما ارث پدری داره پدرشم فوت کرده پدرش تویه شهر دیگه ای می‌خوام نیابت بگیرم میتونم اموال پدرشو توقیف کنم و چقدر طول می‌کشه من به طلبم برسم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اقدامات لازم را انجام دهید باید در مزایده سهم مشاع فروخته شود و زمانی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید سهم الارث وی را توقیف کنید و قبل از نیابت باید ابتدا گواهی حصر وراثت را تهیه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

گواهی انحصار وراثت بدهکار را اخذ و نسبت به توقیف سهم الارث اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانیم سر ما ارث را توقیف نماید و طلب خود را از طریق قانون دریافت کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با اثبات این امر می توانید سهم الارثش را توقیف کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
امکان توقیف وجود دارد اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به میزان تمام سهم الارث مدیون قابل توقیف است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله نسبت به سهم الارث ایشان میتوانید اقدام کنید زمان مشخصی مدارد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام بله سهم الارث بدهکار قابل توقیف است. نمی توان زمان دقیقی را برای وصول طلب شما تعیین کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما نمی تواند اموال پدرش را توقف کنید باید متعلق به خودشان باشد

یک وکیل :

سلام خیر نمی توانید اموال پدر ایشان را توقیف نماید فقط اموال ایشان را میتوانید توقیف نماید و در صورت عدم وجود اموال تقاضای اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت مالی را بنمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتونید سهم الارث ش رو توقیف کنید