مشاوره حقوقی رایگان - نیابت

در دادگاه پیگیری نفقه نیابت یعنی چی ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بابت نفقه نیابت صادر شده باشد یعنی اینکه برای یک مرجع قضایی خارج از حوزه که پرونده در حال رسیدگی است جهت اقدام به انجام کاری نیابت صادر شده است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و و احترام پرونده جهت رسیدگی به مرجع دیگری ارجاع گردیده است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نیابت یعنی یکسری اعمال واقداماتی که لازم است دریک حوزه شهردیگری انجام شود به دادگاه دیگری نیابت فرستاده میشود تا موارد درخواستی را انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیابت یعنی قاضی دستور داده ، پرونده شما برای انجام عملی به حوزه قضایی دیگری ارسال بشود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام نیابت قضایی یعنی پرونده جهت رسیدگی به مرجع دیگری ارجاع گردیده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالاً پرونده به شعبه دادگاه شهر دیگر ارجاع شده.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام یعنی قاضی دستور داده پرونده شما برای انجام عملی به حوزه قضایی دیگری ارسال شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
یعنی دستور داده شده پرونده جهت انجام عملی به حوزه قضایی دیگر ارسال شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود احتمالاً پرونده به شعبه دادگاه شهر دیگر ارجاع شده است