مشاوره حقوقی رایگان - تقاضایه نیابت پرونده از شهرستان خود برای متشاکی

سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران گرامی. از من از طریق دادگاهی درلیلان شکایتی شده که بندجهت رفتن به آن شهرستان مشکل داشتم ونتوانستم اقدام کنم آیامیتوان ازطریق دادگاه شرستان خودم اقدام به رفع شکایت غیرحضوری نمایم یادرخواست ارجاع پرونده‌راازآن شهرستان به شهرستانی که ساکن آن هستم بدهم.ممنون میشوم که جواب گو باشید

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

ثبت شکایت را از هر جایی می توانید انجام بدید ولی دادسرای صالح به جرم همان محل وقوع جرمه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر -فقط در مرحله اجرا تنیابت می دهند نه رسیدگی .اگر امکان رفت امد ندارید وکیل بفرستید یا لایحه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع پرونده نیابت باید در محل مورد نظر که در قرار نیابت قضایی صادر شده است انجام شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر ولی لایحه از طريق دفتر خدمات قضایی الکترونیک می توانی واسه دفاع بدهی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از تمام دفاتر قضایی کشورنام خود را انجام دهید اما محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

خیر قابل تغییر نیست، لایحه بفرستین یا وکیل بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اقدام به ارسال لایحه نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
از دفتر خدمات قضایی محل سکونت خود می توانید لایحه ارسال کنید اما امکان تغییر مرجع صالح برای رسیدگی وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از تمام دفاتر قضایی کشورنام خود را انجام دهید اما محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است