مشاوره حقوقی رایگان - عوارض کسب و پیشه

از پارکینگ خانه بعنوان انباری وگاهی کارگاه خیاطی بدون باز بودن در استفاده میکردیم که درسال 94 شهرداری متوجه شد و پرونده تشکیل داد پس از مدتی رفت وآمد و توضیحات وجمع کردن کارگاه پرونده بسته شد.ولی شب عید همان سال عوارض جدایی برای پارکینگ بغنوان عوارض کسب وپیشه برای خیاطی صادر شد که تاریخ شروع را سال81 زده بود ومن هم پرداخت کردم وتا الان هم هرسال قبض عوارض صادرشده ومن هم پرداخت کردم.با توجه به پرداخت عوارض کسب وپیشه 20ساله میتوانم در را باز کرده وفعالیت خیاطی انجام دهم؟ممنون ازهمکاریتان.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما به شرطی که مدارک واریزی را داشته باشید.
البته بهتره مجوز تغییر کاربری از شهرداری بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و باید اسناد و مدارک شما به همراه اظهارات شما در کنار هم بررسی شود و به نظر قطعی رسید

یک وکیل :

با سلام
امکان اخذ مجوز و شروع فعالیت خواهید داشت ولیکن باید تجاری موقت اخذ نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به شهرداری مجوزات لازم را اخذ کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اول از طریق شهرداری تغییر کاربری انجام شود و اگر فعلا فعالیتی ندارید جهت قطع عوارض پیگیری کنید

یک وکیل :

سلام این عوارض مالیاتی است ولی برای اخذ مجوز و دایر کردن دائمی مغازه باید به شهرداری محل ملک مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت اخذ مجوز تغییر کاربری به شهرداری مراجعه کنید بله امکان دارد