مشاوره حقوقی رایگان - حق اولاد و عائله مندی و عیدی

با سلام و عرض ادب
آیا به بازنشستگان خویش فرمای سازمان بازنشستگی کشوری(قبلاً شاغل در دستگاه اجرایی بوده اند و سپس بازخرید،مستعفی شده اند) حق اولاد و عائله مندی نباید پرداخت شود؟
توضیح : با توجه به اینکه از سال 1391 بودجه پرداخت حق اولاد و عائله مندی بصورت متمرکز در بودجه هزینه ای سازمان بازنشستگی کشوری متمرکز شده است آیا عدم پرداخت براساس قانون و یا بخشنامه ی خاصی است؟
لطفاً راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اصولا به افراد خویش فرما تعلق نمیگیرد درسته زمانی کار دولتی داشتید و بیمه شده بودید و نهایتا بازنشسته خویش فرما هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق سازمان مربوط به موضوع را پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از ارگان مربوطه پیگیری کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام حق اولاد و عائله مندی به دلیل منفک شدن بازنشستگان خویش فرما از دستگاه متبوع خود قابل پرداخت نیست.