مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

باسلام،من پسر هستم وسنم سی وپنج سال است،باعرض پوزش من تقریباده سال هست که جدا از خانواده زندگی میکنم،ولی از روز اول یارانه ها که به نام سرپرست خانواریعنی پدربنده بوده استجانب تاحالا حتی یک بارهم یارانه ای به من نداده، و من از دریافت یارانه دولتی که حق قانونی ام بوده محروم کرده،آیامن میتوانم یارانه ام را جداسازی کنم،وخودم سرپرست خودم شوم و یارانه ام را خودم دریافت کنم،چون اگر این راه عملی نشود من در هر صورت از گرفتن یارانه محروم خواهم ماند،وآیامیتوانم یارانه هایی که تابه امروز که هیچ یک ازیارانه ها را به من تحویل نداده را از راه قانونی طی کنم تا ازپدرم بابت این چندسال یارانه که از او طلب دارم را بگیرم؟اگر لطف کنیدپاسخ این دوپرسش من رو بدیدکمک خیلی بزرگی به اینجانب کردید،وقت بخیر باتشکرازشما..

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید بابت جداسازی یارانه اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها مراجعه کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام.از طریق پلیس 10اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق فرمانداری واحد هدفمندی یارانه ها اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق فرمانداری و پلیس بعلاوه ده اقدام کنید از حالا به بعد می توانید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی درخصوص جداسازی یارانه تان می توانید از طریق مراکز پلیس بعلاوه 10 اقدام نمایید
در خصوص یارانه چند سال مذبور نیز بدوا اظهارنامه ای به پدرتان ارسال کرده و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام بله میتونین یارانه رو جداکنین ولی نمیتونین معوقات قبل رو مطالبه کنین

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله جهت جداسازی بهسازمان هدف مندی یارانه و فرمانداری مراجعه نمایید و درخصوص مطالبه یارانه های دریافتی بدوا طی اظهارنامه ای مطالبه ودرصورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس بعلاوه 10 و فرمانداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای جدا کردن یارانه به سازمان هدفمندی یارانه ها و فرمانداری مراجعه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت جداسازی به فرمانداری ،پلیس 10مراجعه نمایید
دادخواستی در خصوص مطالبه وجوه یارانه مطرح نمایید بدوا اظهارنامه ارسال کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

درخصوص جداسازی یارانه می توانید از طریق مراکز پلیس بعلاوه 10 اقدام نمایید
در خصوص یارانه چند سال مذبور نیز بدوا" اظهارنامه ای به پدرتان ارسال کنید و سپس دادخواست مناسب را از طریق دفاتر خدمات الکتروینک قضایی پیگیری نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مراجعه به پلیس بعلاوه ده درخواست جدا سازی یارانه را نمایید دولت تکلیفی به پرداخت یارانه سابق شما ندارد و پدرتان مسئول پرداخت یارانه های سابق به شما بوده است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله قابل جدا کردن می‌باشد و مطالبه یارانه های پرداخت نشده را میتوانید انجام دهید ولی نتیجه آن صد در صد تضمینی نیست که دادگاه بنفع شما حکم دهد یا خیر