مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سربازی متاهل

ببخشید من شوهرم متاهل ویه بچه داریم الان شوهرم سربازیش روتموم کرد وداره دوران اضاف رو طی میکنه بش حقوق میدن درسته میگن حقوقی ک تودوران اضاف بش میدن اگه صرف بشه اخرسری ک کارت معافیت بش بدن باید همه حقوق دوران اضاف روپرداخت کنه؟؟؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از طربق نظام وظیفه و یگان مربوطه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از یگان مربوطه سوال را بپرسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ممکن است جهت اطمینان از اداره نظام وظیفه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله حقوق‌ میدهند اما اینکه چقدر و چگونه باید از طریق سازمان نظام وظیفه موضوع را پیگیری نمائید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به ارگان مربوطه مراجعه کنید اصولا خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

حقوق سربازی بر مبنای نوع درجه، نوع مدرک تحصیلی سربازان چون دیپلم، لیسانس و علاوه بر آن مجرد یا متأهل بودن سربازان محاسبه می گردد. در بودجه سال 1401، حداقل حقوق سربازان مجرد سه میلیون تومان و حداکثر حقوق آن ها مبلغ چهار میلیون و 500 هزار تومان تعیین شده است که این میزان پرداختی، پایه حقوق سربازان است و می تواند بر اساس درجه و عملیاتی بودن منطقه خدمت این افراد نیز افزایش یابد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال حقوقی نمی باشد از نظام وظیفه پیگیری نمایید