مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زوجه

من خانمم با یکی رابطه دارد چکار کنم بزنم بکشمش چی میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط در حین نزدیکی مجازی بکشی انهم هردوتا را که معمولا امکان پذیر نیست.
از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا توضیح دهم چکار کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به جرم قتل محاكمه خواهيد شد
طلاق دهيد و جدا شويد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام مطابق ماده 630 قانون مجازات اگر مردی بعد از قتل همسر خود ادعا کند که همسر خود را در حال زنا با مرد بیگانه دیده است در حالی که در تمکین وی بوده و ناشزه نباشد و شواهد نیز مهر تاییدی بر ادعاهای مرد باشد، مجازات قصاص و دیه از او ساقط می‌شود. شواهد مختلفی در این زمینه وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به وضعیت زن و مرد در حالت قتل یا گزارشات پزشکی قانونی اشاره کرد.

نکته‌ای که در خصوص مجازات قتل زن توسط شوهر وجود دارد این است که مرد باید حتما زن را بدون اکراه و اجبار در حال زنا با مرد بیگانه ببیند. اگر آن دو در حال زنا نباشند (به عنوان مثال صرفا در حالت معاشقه یا هم آغوشی باشند) مرد نباید به قتل زن اقدام نماید. درغیراین‌صورت مشمول مجازات قصاص و دیه می‌گردد. بنابراین مجازات قتل زن توسط شوهر باتوجه به وضعیت زن در زمان قتل متفاوت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید مطابق ادله خود ابتدا شکایت نمایید تا محرز گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در حین انجام رابطه نامشروع بگیرید و هر دو آنها را با فقط همسرتو بکشی هیچ مشکلی پیش نمیاد و حتی دیه نیز تعلق نمی گیرد.
در غیر اینصورت اگر اقدامی کنید قتل عمدی محسوب می شود.
بهتر است زیر نظر داشته باشی و در زمان ملاقات با 110 تماس بگیرید و آنها را دستگیر کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعدام می شوید . مهریه وی نیز به وراثش می رسد. قاتل هم از مقتول ارث نمی برد . بهتر است توافقی جدا شوید .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

قصاص می شوید مطلقا چنین اقدامی توصیه نمی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورت اقدام و عدم اثبات شرایط موضوع نباید خلاف قانون مرتکب جرم شوید

چرا که در اثبات آن شرایط و وضعیت زن و مرد در حالت قتل یا گزارشات پزشکی قانونی مهم است

و در خصوص قتل زن توسط شوهر بایستی مرد باید حتما" زن را بدون اکراه و اجبار در حال زنا با مرد بیگانه ببیند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مردی همسر خود را به این دلیل بکشد فقط در صورتی قصاص نمیشود که مرد زن را بدون اکراه و اجبار در حال زنا با مرد بیگانه ببیند در غیر اینصورت قصاص میشوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید با ادله محکمه پسند اثبات گردد
محکوم به قصاص می شوید
جدا شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به مشاور خانواده مراجعه کنید
باید دید چه دلیلی دارید

خونسردی خودتان را حفظ کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مستندات و مدارک شکایت رابطه نامشروع کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت عدم وجود شرایط قانونی حکم قصاص در انتظار شماست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت از ایشان نمایبد