مشاوره حقوقی رایگان - بازگرداندن پیامهای واتساپ

خط بنام منه ولی دست همسرم بودمتوجه شدم که بهم ازطریق واتساپ هم پیام وهم تماس صوتی واتساپ برقرار میکنند و بعدازپیام همروحذف میکرده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اخذ پرینت از پیام ها و تماس های واتساپ وجود ندارد مطلقا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پیام ها را بازیابی کنید و سپس شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نامفهوم است میتوانید تماس بگیرید و اگر ادله‌ای دارید تا راهکار مناسب به شما ارائه شود

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.برای طرح شکایت رابطه نامشروع نیاز به دلایل و مدارک قوی میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی امکان بازگردان پیام ها و یا اخذ پرینت نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را از طریق مغازه های خدمات تلفن همراه پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
امکان اخذ پرینت از پیام ها و تماس های واتساپ وجود ندارد