مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه صالح

با سلام
بنده در سال 96 با شرکتی در خصوص پروژه های آن شرکت همکاری می کردم که حدود دو سال به طول انجامید. در پایان سال 98 با مشکلات مالی شرکت بنده از شرکت جدا شده و طی این دوره مقداری پول به واسطه انجام پروژ ها دریافت نموده ام. الان بعد از سه سال از گذشت اتمام کار این شرکت بابت انجام نشدن پروژه های باز از آن موقع که به بنده هیچ گونه ارتباطی ندارد و تمام اطلاعات فنی به آنها منتقل شده است از بنده شکایت حقوقی غیرمالی کرده اند. در شکایت آنها ذکر شده است که اطلاعات فنی از طرف من به آنها داده نشده که این کذب است زیرا بنده نقشه های تایید از خود آنها دریافت کرده ام که مهر شرکت داشته و آنها اطلاعی ندارند. در ضمن بعد از مدت دو سال با همان اطلاعات فنی مجدد اقدام به ساخت کردند که با توجه به اینکه تکنولوژی ساخت دست بنده است مجدد با واسطه به بنده رسید و بدون اطلاع انها بنده ساخته و هزینه ساخت نیز گرفته ام. با توجه به شرح کوچکی از موضوع ان دوستان شکایت را در کرمان انجام داده اند که در زمان بنده طی این سالها دفتر در قزوین بوده و بنده تا بحال دفتر کرمان دوستان رو ندیده ام. تمامی کارها در دفتر قزوین و تحویل دهی آن نیز اینجا بوده است. که به دروغ در شکایت ذکر به انجام کارها در دفتر کرمان شده است. در ضمن بنده رونوشت قولنامه دوسال دفتر این شرکت در قزوین را نیز دارم. از شما خواستارم که در لایحه ای که تنظیم میکنم جهت دفاعیه آیا نیاز است که از خودم بابت پروژه ها دفاع کنم و یا فقط به دادگاه صالح اشاره کنم و آنها را به قزوین بکشم که مطمئنا اگر به قزوین منتقل بشود حاضر به شرکت نخواهند بود. یا اینکه ذکر دادگاه صالح را داشته باشم و در کنار آن مدارک دفاعیه و دلایل خودم رو نسبت به شکایت ذکر کنم. ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال چند بعد دارد و باید هر کدام تک تک بررسی جامع و دقیق صورت گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دفاع نمایید و دلایل و مستندات خود را ذکر کنید
و ایراد عدم صلاحیت را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است راه حل وجود دارد