مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره به شرط تملیک خودرو

باسلام و عرض ادب. بنده یه ماشینی سال 99 از نمایشگاه بصورت قسطی خریداری کردم داخل ورق قرارداد اجاره به شرط تملیک خودرو قرارداد بستیم البته خودم حضور نداشتم همسرم ازطرفم امضا کردند. که مبلغ کل ماشین700میلیون بود سندماشین به اسم پسرصاحب نمایشگاه بوددوتا چک از مشتری داشتم 250میلیون بوددادم برداشت کردندیه ماشین مزدا 2000هزار به مبلغ 120میلیون دادم یه چک دیگه هم ازمشتری به مبلغ100 میلیون بودکه باید درتاریخ ده فرودین 1400پاس میشدپاس نشدکه طی صحبتی که باصاحب نمایشگاه وصاحب ماشین پدروپسر با هم داشتیم توافق کردیم قسطی ماه به ماه بپردازیم که پژوصفر98 به مبلغ 230 میلیون هم بهشون دادم سندپژو به اسم پدرشوهرم بودبهشون دادیم الباقی ازتاریخ 10بهمن99تا8آبان1400واریزکردم که جمعا بیش از120میلیون دادم که همون 120تومن که فعلا پرینت ومدارک موجوده بسنده میکنیم البته به شماره کارت صاحب نمایشگاه پدرش واریزکردم ویک چک ضمانت چون قسطی بودازماگرفتند الان به مدت یکسال ازپرداخت کامل ماشین میگذره نه سند به اسم بنده میزنند نه چک ضمانت تحویل بنده میدهند بعدیکسال الان شکایت انفساخ کرده که میگه ندادم فیش بهشون نشون دادم اظهاربی اطلاعی کرده میگه قبول ندارم شاید دادوستدی دیگه ای که باپدرم داشتیدکه نداشتم دوباره میگه ازتاریخ سررسیدکه10فروردین1400بود چک پاس نکردید مبالغ هم اگه واریز کردید بعدتاریخ سررسیدهستش داخل قرارداد نوشته به هردلیلی مبلع باقیمانده درسر رسیدمعین پرداخت نشود قرارداد اجاره به شرط تملیک منفسخ میگردددرصورتیکه لاشه چک همون زمان ازشون تحویل گرفتم وقسطی پرداخت کردم ولی بینمون چیزی نوشته نشده ویکسال از اون زمان میگذرد الان اقدام کرد البته دبه کرده قبل شکایت از من دیرکرد یا بهتربگم نزول میخواست که بنده قبول نکردم بهشون ندادم حالا بنده باید چکار کنم؟وهمه مدارک و گفته ها تحویل دادگاه دادم حتی دوتا از شاهدین که پدرشوهرم وهمسرم بودن بعنوان شاهد معرفی کردم شهادت دادند البته الان متارکه کردیم.الان رای دادگاه چی هستش؟ موفق میشم؟تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شما را مطالعه کردم
نیاز است مدارک و مستندات شما نیز بررسی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به مدارک و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

رای دادگاه بستگی به استدلال ها و مستندات ارائه شده و نظر قاضی صادر میشود، و طبق گفته های شما میتواند به نفع شما باشد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
با عنایت به اظهارات شما باید به نفع شما باشد ولی بهتر است مدارک بر رسی شود واگر می توانید بهتر است وکیل بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به اهمیت موضوع مطروحه بهتر است وکیل بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام جهت مشاوره و بررسی مدارک تماس حاصل فرمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی لاشه چک در ید شماست و شاهد هم دارید به نظر به نتیجه برسید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
جهت بررسی بیشتر موضوع و دفاع مناسب بهتر است وکیل بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رای دادگاه اصولا قابل پیش بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بستگی به استدلال ها و مستندات ارائه شده و نظر قاضی صادر میشود،

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رای قابل پیش بینی نیست بستگی به مستندات طرفین و نظر قاضی دارد