مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره به شرط تملیک

باسلام. اینجانب خودرو لیزینگی فروختم. در سال 93 و خریدار قرار شد هرماه اقساط را پرداخت کند . . یک ماه طول کشید که پول نقد را که 36 تومان بود به بنده بدهد و بقیه اقساط را به مبلغ 70 میلیون پرداخت کند. و در حاشیه قولنامه نوشتیم اگر اقساط معوقه بیشتر از 5 قسط شود میتوانم ماشین را توقیف کنم و ضررو زیان بگیرم. در آن یک ماهی که طول کشید پول بنده را بدهد با آمدن خریدار که خودرو در بنگاه موجود بود از متصدی بنگاه درخواست کردم که بعد از متن بالا که نوشته شده ضرر و زیان بگیرم. بنویسد هرکس به مفاد قولنامه متعهد نشود و متضرر شود نفر متضرر میتواند قرارداد را یک طرفه فسخ کند. حال 70 تومان اقساط به 120 تومان تبدیل شده و ایشان در این چندسال ده قسط پرداخت کرده و لیزینگ بنده را میشناسد. آیا قرارداد را میتوانم فسخ کنم. در ضمن لیزینگ بنده را میشناسد چون سند و ضامنین از طرف بنده هستن . ممنون

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

سلام
بله میتوانید قرارداد زا فسخ نموده و با شکایت در دادگاه خوردو را توقیف نمایید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام. ابتدا اگر شرط فسخ درقرارداد دارید باید سریعا اظهار نامه رسمی مبنی بر فسخ رو به طرف ارسال کنید پس از اون تایید فسخ رو از دادگاه بخواهید وبه این ترتیب معامله رو فسخ کنید وخودرو رو تحویل بگیرید.
(جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)