مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابقی ثمن معامله خودرو

با سلام .همسرم 4 ماه پیش پراید مدل 89 رو فروخت 80 تومان و با املاکی خودرو به توافق رسیدن که 20 میلیون هم از کل قیمت کم کنن به خاطر خلافی و مشکل فنی و غیره .خریدار که از املاک ماشین محل ما هستن 6 میلیون برای سند اصلی کم کردن درصورتی که برگ سبز به اسم همسرم بود و ایشون به دروغ گفتن برگ سبز قبول نیست و در اخر یه فاکتور دست نویس مبهم به ما دادن و از بیسوادی همسرم سوءاستفاده کرده وحتی قولنامه را به ما نشون ندادن .34 میلیون به حساب همسرم ریختن و گفتن دیگه بیحسابیم و بقیه شو خرج ماشین کردم ‌.و وقتی به تعزیرات رفتم و شکایت کردم ما رو خواستن ولی همسرم نرفت.و 8 میلیون دیگه اون اقا برای همسرم ریخت .من دوتا بچه دارم و تمام سرمایه ما اون ماشین بود .از اونجایی که همسرم 4 ساله به مواد مخدر شیشه اعتیاد دارن و الان در بیمارستان روانپزشکی ایران بستری هستن برای رفتارهای پرخطر و توهمات شدید داشتن آیا من میتونم بقیه پول ماشین مدل 89 رو که با کلاهبرداری به این بزرگی از چنگ همسرم دراوردن رو پس بگیرم یا ایا راهی هست که بشه فسخ قرارداد کرد یا حداقل مابقی قیمت واقعی ماشین رو پس گرفت ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید بینهایت ممنونم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به مفاد و شروط مبایعه‌نامه امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما می‌توانید برای احقاق حق دادخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام بله امکانش هست ولی باید برای تمام صحبت هاتون دلیل و مدارک و شواهد کافی داشته باشید