مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره قرارداد اجاره به شرط تملیک خودرو

سلام بنده درسال 99یک پراید به صورت اجاره به شرط تملیک خریدم 45پیش دادم و مابقی در 15تا قسط 3تومنی و در قرارداد ذکر شد که پایان اقساط موظف است مالک سند بزند به نامم حال اقساط تمام شده ولی مالک میگوید ماشین را بهت اجاره دادم و میخواهم توقیفش کنم سند را نیم دانگ به نامم زده بود و همان را هم از من وکالت گرفت و قرارداد را هم به من نداد اصلا ایا میتواند خودرو را توقیف کند؟؟

پاسخ ها :

قرارداد اجاره به شرط تملیک خودرو اجاره به شرط تملیک خودرو خودرو