با سلام
خیر مالی که شما فروخته اید از مالکیت شما خارج شده است و مالک شخص دیگری استو زوجه نمی تواند بابت مهریه اموال دیگران را توقیف کند.
توجه داشته باشید
اگر بعد از مطالبه مهریه توسط زوجه منزل را به صورت صوری به نام شخص دیگری انتقال داده باشید در این صورت زوجه می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد
در صورت ثبت دادخواست ابطال معامله صوری دادگاه می تواند موضوع را به کارشناسی ارجاع دهد که در این صورت اگر ثابت شود قرارداد جدید نوشته شده و تاریخ را چند سال پیش زده اید.
در این صورت حکم به ابطال معامله خواهد داد و یا اینکه اگر ثابت شود پولیپ. معامله شما رد بدل نشده در این صورت نیز معامله قابل ابطال است.
از طرفی زوجه در صورت اثبات اینکه تاریخ سه سال پیش را زده اید می تواند علیه شما و خریدار با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کند.