مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فسخ معامله

با سلام بنده در سال 94ملکی را فروختم دارای سند تک برگ میباشد به مساحت 294 متر مربع، در قولنامه نوشته شده تمامی هزینه های شهرداری و دارایی و غیره به عهده خریدار میباشد و در وکالتنامه ثبتی فروش نیز قید گریده که کلیه هزینه های دارایی و شهرداری و تعریض به عهده خریدار میباشد.خریدار در سال 1400 اقدام به انتقال سند تک برگ می کند که برای انتقال سند بنده تعهد ثبتی به شهرداری بابت عقب نشینی با رعایت حقوق طرفین به مقدار 41 متر دادم و خریدار با وکالت نامه قبلی و آگاهی داشتن از عقب نشینی اقدام به انتقال سند ملک به مساحت 294 متر مربع کرده است.ملک مورد نظر هم به تصرف خریدار در سال 94 در آمده ولی حالا اقدام به شکایت علیه بنده کرده که با مراجعه به شهرداری متوجه عقب نشینی شده است و درخواسته فسخ را دارد آیا میتواند فسخ کند یا ادعای خسارت کند؟ با تشکر

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
بااثبات آگاهی ايشان ازاین موضوع دیگرادعای ايشان پذيرفته نیست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه در قولنامه موارد تعریض و هزینه های شهرداری ذکر شده ، خیر .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد و علم و یا عدم آگاهی مشتری دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورتی که مفاد معامله مذبور موید حق فسخ باشد یا فرد مذبور از این امر اطلاع و آگاهی نداشته باشد تحت شرایط و حالاتی می توان معامله را فسخ نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس مبایعه‌نامه خیر امکان فسخ ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در مبایعه‌نامه در مورد عقب نشینی زمین تعیین تکلیف نشده باشد و قرارداد ساکت باشد خریدار میتواند مطالبه قیمت
مقداری از زمین که عقب نشینی شده است را نماید

البته اگر شما بتوانید اثبات نمایید که در زمان تنظیم مبایعه‌نامه ، خریدار در ‌مورد عقب نشینی زمین ، علم و اطلاع داشته است خریدار نمیتواند مدعی قیمت زمین بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق اظهارات شما فسخ امکان پذیر نمی باشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بستگی به قراردادتان دارد باید قرارداد مطالعه شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فسخ بدون دریافت خسارت به نفع شماست ولی اگر خسارت میخواهد یا شما نمیخواهید فسخ کنید همین مدارک را که گفتید ارایه دهید به دادگاه

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در صورت پذیرش دعوا توسط مرجع قضایی، اختیار فسخ یا اخذ خسارت و مبلغ مابه تفاوت با خریدار است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بستگی به مندرجات قراردادتان دارد