مشاوره حقوقی رایگان - صاحب نسق

با سلام
پدری که 4 سال قبل از اصلاحات ارضی فوت کند و زمین کشاورزی او در این 4 سال در دست پسر بزرگتر باشد و سند اصلاحات ارضی هم به نام فرزند بزرگتر صادر گردد آیا متوفی در زمان اصلاحات صاحب نسق بشمار می آید تا فرزندان دیگر بتوانند ادعای سهم الارث نمایند ؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق قانون اصلاحات ارضی زارعان وقت اجرای قانون به عنوان زارع صاحب نسق شناخته می شوند ولیکن در صورت اثبات نمایندگی پسر بزرگ جهت زراعت از سوی کلیه وراث از طریق شورای اصلاحات ارضی امکان اصلاح سند می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر چون سند اصلاحات ارصی بنام پسر است نه پدر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زمین ها متعلق به پدربزرگ باشد بقیه فرزندان نیز می توانند سهم خود را مطالبه کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
امکان اقامه دعوا و اثبات موضوع وجود دارد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با توجه به اینکه سند به نام فرزند بزرگتر زده شده است اثبات این امر غیر ممکن به نظر می رسد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره اصلاحات ارضی و امور اراضی پیگیری کنید