مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

با سلام دعوی ملکی داریم که به صورت قولنامه خریداری شده است در سال 48 از شخصی که صاحب نسق زراعی است حال طرف ما زمین هارو بعد از فوت پدربزرگم تصرف کرده و ادعا میکند که زمین هارو از شخصی خریده به نام فلانی که من از اداره ثبت اسناد و دفتر خانه استعلام کردم این شخص که طرف ادعا میکنه که فروشنده است اصلا صاحب نسق نیست رفتم اداره امور اراضی ولی متاسفانه جواب ندادند به استعلام بنده و گفتند باید دادگاه از ما بخواهد و ما جواب بدهیم من چطور میتوانم از اداره امور اراضی استعلام بگیرم که آیا این شخص صاحب نسق است یا نه ؟و این که اگر این شخص یعنی فروشنده اولیه صاحب نسق نباشد من میتوانم به سند عادی ایشان ابطال بگیرم با توجه به این که تصرفات در دست ایشان است و به استناد این که فروشنده اولیه صاحب نسق نباشد میتوان سند عادی ایشان رو باطل کرد و اینکه آیا امکان داره شخصی در اداره ثبت اسناد صاحب نسق نباشد ولی در امور اراضی سابقه داشته باشد؟
خواهشمند است بنده رو در این خصوص راهنمایی بفرمایید با تشکر از زحمات شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه ، دادخواست مناسب اقامه نمایید و درخواست استعلام از ‌مراجع مربوطه را نمایید و

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

شما به طرفیت متصرف و فروشنده دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید دادگاه استلام وتحقیق لازم را انجام وتعیین تکلیف خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست مدارک مورد بررسی قرار بگیرد امکان رفع تصرف عدوانی وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود.