مشاوره حقوقی رایگان - باطل نسق زارعی و پس گرفتن زمین مورثی ازکسانی که بیشتر از نسق تصرف کردن

باسلام خدمت تمام وکلا محترم،، جدپدری من تعدادی زمین کشاورزی بالغ برهزارمن درروستایی بختیارنشین داشت که باسندعادی (قباله قدیمی)که حدوحدودزمین هاش حدودآ150سال پیش مشخص کرده وحتی تقسیم نامه هم داشته باامضاوشاهدان اون زمان ،، ولی بدلایلی باطایفه ش به صدکیلومتری همان روستاوشهرکوچ میکنن ولی هرسال برای کشت وزرع میامدبعدازفوت دست فرزندانش بودبعدازفرزندانش دست نوه ها بود ولی همه نوه هانمیامدن تنهایکی یادوتاشون میرفته سرمیزده تایکی ازنوه هابدون اجازه بقیه تعدادی اززمین هامیفروشن حدود 70سال پیش وبعدازآن بعلت عدم سرکشی تعدادی اهالی همان منطقه زمین هاتصرف میکنن وبرگه جعلی درست کردن،، وتعدادی هم نسق گرفتن ولی بیشترشون به دورغ میگن ازاولادجدپدریتون خریدداریم،،،لذا ازاساتید سوال دارم بنده چه اقدامی ازطرف دادگاه بکنم، برگ انحصاروراثت گرفتم برای همه وبرگ قباله عادی دارم ایامیشه ازکسانی برگ نسق گرفته ولی بیشتراز نسق تصرف کرده شکایت کرد و نسق باطل کرد؟ باتشکر از وکلا محترم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر یکی از نوه ها اقدام به فروش کرده مبایعه‌نامه فقط نسبت به سهم الارث خودش معتبر است و میتوانید ابطال را بخواهید اگر سندی جعل شدهمیتوانید بابت جعل اقدام کنیدو به اینصورت ابطال آنرا بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قابل پیگیری است و دادخواست اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند جعلی است میتوانید دادخواست ابطال سند را دهید و به علت جعل و استفاده از سند مجعول پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات جهت اظهارنظر حقوقی است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با مدارکی که دارید شکایت نماید

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

سلام
موضوع نیاز به برسی مدارک میباشد
ولی با توجه به موارد مذکور در سوال شما
در مورد فروش توسط یکی از نوه ها
اقدام ایشان فقط نسبت به سهم الارث خودش صحیح میباشد و نسبت به مقدار مازاد میتوانید ابطال بخواهید
و در مورد ادعای شما مبنی بر جعل دوبار میتوانید ابطال اسناد مجعول را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با این شرح وتوضیحات ارائه شده امکانپذیر است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سند های زراعی مربوط به سال 41 به بعد هست، چطور 70 سال پیش سند داشته اند؟
اطلاعات شما درست نیست، سوال خود را مجدد مطرح بفرمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی باعنایت به پیجیده و تخصصی بودن موضوع اصلاحات ارضی و واگذاری اراضی به زارعین و غارسین اظهارنظر دقیق منوط به بررسی کلیه مدارک می باشد ولین بنحو کلی هریک از، ورثه صرفا حق نقل و انتقال سهم الارث خویش را به طور مشاعی داشته و درصورت واگذاری بنحو مفروزه و مازاد بر سهم سند قابل ابطال است درخصوص جعل اسناد نیز باعنایت به مرور زمان بحث کیفری قابل پیگیری نمی باشد ولیکن ابطال سند به جهت جعلیت امکان پذیر است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

 سند جعلی باشد میتوانید دادخواست ابطال سند را بدهید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما باید در ابتدا دادخوایست ابطال اون نسق ها رو که شامل اسناد مشاعی میشه با خواسته ی اعلام بطلان مطرح کنید که بسیار کار دشواری هستش و بسادگی ممکن نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید به اداره ثبت مراجعه کنید و از مالکیت شماره پلاک ثبتی استعلام بگیری

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

اظهار نظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نیاز به بررسی اسناد و مدارک هست
امادرکل شکایت جعل و استفاده از سند مجعول دعاوی حقوقی رفع تصرف عدوانی و ابطال معاملات بیش از حق قانونی در مورد ارث وارثی که فروخته