مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول

با سلام وقت بخیر
یک دستگاه یخچال داشتم که برای تعمیر ان را به یک یخچال ساز دادم تعمیر کند بعد از مدتی که به او مراجعه کردم گفتند چون از دوست شما طلبکارم تا ایشان پول را پرداخت نکنه به شما یخچال نمیدم
الان دادگاه از من مدرک میخاد که یخچال بهش دادم
حال سوالم اینه اگه مدرکی نباشه باید چکار کنم
و در جلسه دادرسی چگونه اثبات کنم که یخچال رو برگردونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از شهادت شهود استفاده کنید از پیامهای رد و بدل شده استفاده کنید از دوربین مداربسته مغازه و یا سایر مغازه ها استفاده کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدارک یخچال را اگر دارید ارائه دهید اگر ندارید، مجبورید درخواست سوگند کنید َضمن اینکه شما می توانستید شکواییه خیانت در امانت بدهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

به سوگند موکول کنید ودرنهایت اگر طرف سوگند نخورد شما با سوگند ادعای خود را ثابت میکنید

سمیرا اندرخور

سمیرا اندرخور:

سلام ادله شما میتواند شهادت شهود باشد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
هر مدر کی که می توانیدارایه دهید از قبل مدارک یخچال، اگر پیام دارید،شاهد واگر مدرکی نداریددرخواست سوگندرا در دادگاه مطرح نمایید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام با شهادت شهود اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس رسید یا فاکتور ای که برای تعمیرات یخچال تحویل گرفته‌اید میتواند دادخواست مطالبه و استرداد مال دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید رویت مدارک صورت گیرد و بررسی جامع و کاملی از آن داشته باشیم⚖⚖

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
میتوانید از شهادت شهود استفاده نمایید
اگر مغازه دوربین دارد درخواست بازبینی دوربین ها را بدهید
اگر پیامی رد و بدل شده است میتواند کمک کننده باشد
اگر ماشینی یخچال شما را حمل کرده از راننده بخواهید برای شهادت به دادگاه بیاید
اگر یخچال در محل موجود است و فاکتور خرید آن را دارید با تماس با نیروی انتظامی به محل رفته و صورتجلسه بفرمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شاهد ارائه کنید و اگر مغازه مذبور دوربین دارد به آن استناد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ادله شما میتواند شهادت شهود باشداگر مغازه دوربین دارد یا مغازه های اطراف آن دارد به آن استناد نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به شهود استناد نمایید رسید و یا بازبینی دوربینها قابل استناد می باشد

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

اگر هیچگونه دلیلی نداشته باشید در آخرین مرحله می توانید نامبرده را سوگند دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شهود خود را به مرجع فضایی معرفی نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با معرفی شهود میتوانید این امر را اثبات کنید

سیدصفر خوشبخت

جناب آقای سیدصفر خوشبخت :

باسلام میتوانید با ارائه ادله مثبت ادعا یااتیان سوگند خواسته تون رو اثبات کنید

شاهین غفاریان دانشمند

جناب آقای شاهین غفاریان دانشمند :

با سلام.اگر از طرف پیامکی دارید ضمیمه دادخواست کنید.همچنین با شهادت شهود این موضوع قابل اثبات است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

دادخواست خود را ثبت نمایید

و حین رسیدگی تقاضای اتیان سوگند یا استماع شهادت شهود یا هرگونه دلیلی مبنی بر اثبات موضوع دارید ارائه دهید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی هر مدعی مکلف له اثبات ادعا می باشد با شهادت شهود، رسید تحویل، متن پیامک، فیلم دوربین های مداربسته واقع در محل و در صورت عدم دسترسی به موارد یادشده تقاضای سوگند نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که جزئیات بیشتری را شرح دهید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

راهی ندارید مگر شاهد و یا پولی در مغازه از طریق پوز پرداخت کرده و یا پیامک و تماسی با صدا داشته باشید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اگر شهودی در این خصوص دارید معرفی و اعلام نمایید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
اگر شاهد دارید به دادگاه اطلاع دهید و شهود خود را حاضر نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به هر حال نیاز به مدرک دارید رسید،قبض، پیامک،یا شهادت شهود

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام اگر از تعمیرگاه رسید دریافت کردید به اتکای آن، اگر شاهد دارید بر اساس شهادت دو نفر شاهد و در غیر این صورت تقاضای سوگند نمایید

سيدعلي  شهروزي

جناب آقای سيدعلي شهروزي :

اگر هیچ دلیل و مدرکی وجود نداشته باشد دادگاه موضوع را با قسامه احراز می کند.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

دونفر شاهد ببرین یا فاکتور خرید یخچال رو

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام مگر به شهادت شهود یا راننده ای که یخچاا را به مغازه ایشان برده و پیامک های ارسالی استناد کنید