مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اهانت به مقدسات اسلام در تاریخ

سلام وقت شما بخیر

اگر میدانید روزی نیاز به دعا و رضایت خداوند دارید و دستهایتان را به خداوند بالا می برید

لطفا از سوال من بی جواب رد نشوید

38 سالمه چهار فرزند دارم و پدر و مادری پیر
که از قشر جامعه فقیر و کم درامد هستم

من از خداوند برایتان سلامتی و موفقیت ارزو دارم

اتفاق و سوال این است :
من و خواهرم در مسج همون پیامک ها دعوامون شد خواهرم پرینت پیامک ها رو از مخابرات میگیره میبره دادگاه شکایت میکنه بعنوان مزاحمت تلفنی
که بعد از مدتی به دلیل خواهر و برادری که نمیتواند اصل عنوان جرم را تایید کند شکایتش منع تعقیب شد

در پرینت پیامک ها که به زبان عربی هستند

کلماتی وجود دارد که مشابه نام های مقدسات هستند

مثلا در زبان عربی فقط به امام علیه السلام‌ نمیگویند

به هر ادم‌ محترمی این لقبو میدن

چندین جا در پیامک ها

چون اسم من محمد و نام پدرم در عربی الهداگ هست نوشته شده محمد الهداگ (نام‌پدرم) بعد دنبالش نوشته علیه السلام
یعنی جمله شده محمد الهداگ علیه السلام
درحالی که این اسم من و اسم پدرمه

دادستانی بر علیه من اقامه دعوا و شکایت کرده

بعنوان توهین به مقدسات

پرونده رای فعلا در مرحله مقدماتی هست
ولی توی سامانه نوشته شده

( رای رای اعدادی صادر شد )

کمکم کنید چکار کنم چی بگم

در جاهایی خوندم که جرم اهانت به مقدسات اسلام قابل گذشت نیست

درحالی که من توهین و اهانتی نکردم جمله عربیه به زبان اهوازی
در فارسی هم کلمه علیه اسلام وجود دارد
مثلا میگیم فلانی یادش بخیر
فلانی هرجا باشه سلامت باشه
مثلا اسم پدرتون میبرید و میگید سلامت باشند

و جمله های زیادی که در پیامک بودن فعلا نزد دادستانی هستند

وحدانی عمرم به خدمت اسلام و مقدسات گذشت و برای اینکه با این اتهام بخام محاکمه یا زندانی بشم خیلی برام دردناکه

راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به کانون وکلای خوزستان تقاضای وکیل تسخیری کنید...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بتوانید ادعایتان را ثابت کنید قرار منع تعقیب میخورد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر پرونده شما نیازمند بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با اثبات این موارد می توانید منع تعقیب بگیرید
در صورت تمایل با بنده تماس حاصل فرمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
با توجه به اظهارات یاد شده اتهامی متوجه شما نیست ولی بهتر است در پرونده از وکیل کمک بگیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شما را دادسرا خواست ، همینها را که گفتی به دادیار بگو.
نگران نباش کاری باهات نداند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در دادسرا حاضر شده و از خود دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به همین صورت دفاع نمایید و لایحه دفاعیه تنظیم و ارسال نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ادعایتان را ثابت کنید قرار منع تعقیب میخورد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

همه این موارد را درلایحه دفاعیه خود مرقوم فرمایید به هرحال مرجع مربوطه به اصطلاحات و زبان شما آشنایی دارد بنابراین با توجه به شرح جرمی متصور نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قرار اعدادی یا همان قرار مقدماتی، از جمله قرارهایی بوده که پرونده را به منظور صدور رای قاطع دعوا، آماده می‌سازد. معمولا قرار اعدادی یا قرار مقدماتی طی روند دادرسی و قبل از ختم دادرسی، صادر می‌گردند. این نوع از قرارها، در برگ‌های صورت‌جلسه معمولی و به دست خط دادرس به تنظیم می‌رسند.
موضوع قرار در قرار اعدادی، زمان، مکان و نحوه اجرای قرار، فرد یا مقامی که می‌بایست آن را اجرا کند و همچنین پرداخت کننده هزینه، درج می‌گردد. قرارهای اعدادی بر عکس قرارهای قاطع پاک نویس نشده و به صورت دادنامه هم تنظیم نمی‌شوند؛ چرا که قرارهای اعدادی به طرفین دعوا ابلاغ نخواهد شد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،سوء‌نیت شما باید اثبات شود شما می توانید از خود بر اساس مطالبی که نوشتید دفاع کنید که اصولا اهانتی صورت نگرفته و منظور چیز دیگری بوده