مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

اگر همسرم تمکین نکنه. من میتونم حکم ازدواج مجدد بگیرم ؟ من نمیخوام ایشون طلاق بدم تحت هیچ شرایطی
و اگر ایشون تمکین نکنه و من ازدواج کنم ایشون میتونه بیاد بگه من میخوام تمکین کنم ؟ و آیا میتونه حکم طلاق بگیره ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند برای تمکین اقدام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
زوج باید ابتدا اظهارنامه برای زوجه ارسال نماید

و سپس دادخواست الزام به تمکین زوجه را صادر نماید و

و اگر حکم ناشزه بودن زوجه صادر گردد زوج میتواند دادخواست تجویز ازدواج مجدد را مطرح نماید و

و برای صدور حکم به اجازه ازدواج مجدد ، باید تمکن مالی زوج احراز گردد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در صورت اثبات ناشزه بودن ایشون امکان پذیر است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
بدون اجازه همسر اول ازدواج نكنيد
درسندازدواج شرط است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بعد از ازدواج مجدد زن می تواند اعلام آمادگی کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با اثبات ملائت و عدم تمکین همسرتان اذن نکاح مجدد اخذ کنید اما با نکاح مجدد شما حق طلاق برای همسرتان ایجاد خواهد شد