مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام بنده به خانومم حق طلاق دادم و بخشش مهریه گرفتم که الان پنج ماه هست ترک خانه کرده به شهر خودش رفته ایا میتوانم ازدواج مجدد کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
توصیه نمی‌شود
مفاد متن مربوطه حائز اهمیت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا برای الزام به تمکین اقدام سپس دادخواست ازدواج مجدد دهید با حکم دادگاه می‌توانید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر تا اجرای طلاق مگر انجام اقداماتی قانونی که البته نیاز به مشاوره بیشتر در اینخصوص دارید، میتوانید در دادراه تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از آنجایی که حق طلاق با زن است فلذا گواهی نشوز تأثیر بسزایی ندارد. بنابراین شما می‌توانید نسبت به ازدواج مجدد اقدام بفرمائید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه شرایط ازدواج مجدد را دارا هستید با خیر باید جزئیات بیشتری را بدانیم ولی اگر عدم تمکین خانم شما ثابت شود و مدت زیادی نیز از عدم تمکین بگذرد می‌توان اجازه ازدواج مجدد گرفت

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید حکم عدم تمکین زوجه را را دریافت نموده و سپس مستند به آن اقدام نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید دادخواست الزام به تمکین دهید باید نتیجه آن مشخص شود تا بتوانید ازدواج مجدد کنید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

باید دادخواست الزام به تمکین بدهید، اگر تمکین نکردند میتوانید حکم ازدواج مجدد بگیرید